15.03.2016 07:45
ZAGREB, 14. ožujka 2016. (Hina), Trgovački sud u Zagrebu u ponedjeljak je objavio rješenje po kojem se zaključuje stečaj Udruge navijača Dinama i nakon pravomoćnosti tog rješenja ta će se udruga nogometnih navijača brisati iz sudskog registra. 
Sudsko rješenje uslijedilo je nakon zaključka krajem siječnja kojim su se pozivali zastupnici te udruge s više od 177.000 kuna utvrđenog duga da predaju popis imovine i obveza. Istim rješenjem bili su pozvani i vjerovnici Udruge navijača Dinama da predlože otvaranje stečajnog postupka, no budući da se zastupnici i vjerovnici nisu u zakonskom rokovima odazvali, sud je po službenoj dužnosti donio odluku o otvaranju i zatvaranju skraćenog stečajnog postupka.  

Brisanje iz registra Udruge navijača Dinama osnovane 2001. i sa sjedištem u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici uslijedilo je samo dva dana nakon velike proslave 30. godine postojanja navijačke skupine Bad Blue Boysa održane u Zagrebu.

M&A procesZAGREB, 8. prosinca 2022. (Hina) - Infinum u kategoriji velikih tvrtki, Q agency u kategoriji srednjih i The Productive Company u kategoriji malih najbolji su poslodavci u 2022. godini, pokazuju rezultati istraživanja zadovoljstva zaposlenika, koje je portal MojPosao proveo u 67 tvrtki.

ZAGREB, 8. prosinca 2022. (Hina) - Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) ocijenila je u četvrtak da ulazak Hrvatske u schengenski prostor te potpisivanje Konvencije o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja između Hrvatske i SAD-a predstavljaju snažan poticaj hrvatskom gospodarstvu. 

ZAGREB, 9. prosinca 2022. (Hina) - Do ponedjeljka 5. prosinca poslodavci su svojim zaposlenima uz redovne mjesečne plaće tijekom ove godine isplatili i oko 7,71 milijardi kuna neoporezivih naknada, piše u petak Večernji list. 

ZAGREB, 7. prosinca 2022. (Hina) - Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) i Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT) pokrenuli su prvi hrvatski deep-tech venture builder Nuqleus, odnosno novi program za povezivanje znanstveno-istraživačkih institucija, industrije i startup ekosustava, a prijave na njega traju do 15. siječnja iduće godine, priopćeno je u srijedu s FER-a.

ZAGREB, 7. prosinca 2022. (Hina) - Radnici zagrebačke Čistoće prosvjedovali su u srijedu ispred ulaza u zgradu Čistoće tražeći povećanje plaća najslabije plaćenim radnicima i usklađivanje koeficijenata s drugim podružnicama Zagrebačkog holdinga, te su najavili prekid rada na Božić ako im se ne ispune zahtjevi.