07.10.2015 07:55
LONDON, 6. listopada 2015. (Hina/AFP), Donedavni trener Liverpoola Brendan Rodgers dobit će više od 10 milijuna funti zbog prijevremenog otkaza, pišu engleski mediji. 
Rogers je u nedjelju smijenjen s mjesta trenera Redsa, zbog loših rezultata na početku sezone, ali će dobiti pozamašan iznos jer je imao ugovor sa slavnim klubom na još tri godine. Irski trener je godišnje zarađivao oko pet milijuna funti, a s upravom se mora dogovoriti o dinamici isplate odštete koju mu jamči ugovor.

Liverpool je već tri dana bez trenera, a najizgledniji kandidat je čuveni Nijemac Juergen Klopp, koji je nakon odlaska iz Borussije Dortmund bez angažmana.

AUTOWASHINGTON, 25. svibnja 2022. (Hina/dpa) - Američki proizvođač automobila Ford pristao je platiti 19,2 milijuna dolara kazni kako bi riješio optužbe da je iznosio pogrešne tvrdnje o stvarnoj ekonomičnosti goriva i nosivosti nekoliko njegovih vozila.

ZAGREB, 26. svibnja 2022. (Hina) - Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila je sa švicarskim naručiteljem ugovorila proizvodnju i isporuku teretnih vagona "Shimmns" u vrijednosti 83 milijuna kuna, objavila je u četvrtak Đuro Đaković grupa

HONG KONG, 26. svibnja 2022. - Grupa Lenovo ostvarila je rekordne rezultate u poslovnoj 2022. godini, zahvaljujući snažnom rastu prihoda u svim poslovnim sektorima i dobiti, usprkos izazovnom makroekonomskom okruženju, objavila je kompanija u četvrtak. 

LONDON, 25. svibnja 2022. (Hina/dpa) - Rudarski div Glencore platit će više od milijardu dolara kazni zbog podmićivanja, nakon što je predsjednik kompanije priznao je da su se u kompaniji svojedobno dogodile "neprihvatljive prakse".

TOKIO, 24. svibnja 2022. (Hina/dpa) - Toyota je zbog nestašice poluvodiča smanjila proizvodnju širom svijeta za desetke tisuća automobila.